Om oss

Om People&Tech

People&Tech en nyhetssajt som lyfter människan bakom tekniken. Här får specialister inom IT ta plats för att informera, inspirera och analysera!

Du får ta del av framgångssagor, smarta kompetenshacks inom IT, intervjuer med branschprofiler och andra inspiratörer, krönikor, trendspaningar och kunskapshöjande reportage. Vi vill ge dig en unik inblick i IT-specialisters vardag för att inspirera till kreativa och nyskapande lösningar som gör skillnad för framtidens IT-organisationer.

Vi tillhör Wise IT

Wise IT tror på människan bakom tekniken och vi tillsammans med många av våra kunder har saknat en plats där människan bakom tekniken får ta plats. Vi hoppas att People&Tech blir en plattform där människor inom IT får mötas och inspirera varandra.

Wise IT är experter på kompetenslösningar inom IT. I en snabbföränderlig värld och med teknikdriven utveckling behöver företag och organisationer säkra konkurrenskraftig IT-kompetens. Vi är övertygade om att alla har sin egen superkraft och att med rätt samarbeten, på rätt ställe och med rätt förutsättningar uppstår magi. Vi erbjuder enkla och anpassade konsult- och rekryteringslösningar som gör skillnad för dig och ditt företag.

Kontakta oss Vill du komma i kontakt med oss och höra mer om vilka vi är?  Let's go!